RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

A piaci igények felmérését követően a cég profilját kibővítve új piaci területet célzott meg, amikor a rendezvények szervezésében és lebonyolításában kínál lehetőséget ügyfeleinek. Számtalan területen tapasztalattal rendelkező rendezvényszervezőinknek köszönhetőn mérettől és területtől függetlenül helyt tudunk állni a rendezvények lebonyolításában. Kifejezetten a pályázatokhoz kapcsolódó programok megrendezésére szakosodtunk, így ebben nagyobb rutinunk van, mint amivel más, általánosabb tevékenységi körrel bíró rendezvényszervező cégek rendelkezhetnek. Komplett csomagajánlatainknak köszönhetően teljes körű szolgáltatást kínálunk a rendezvényszervezés és lebonyolítás területén, mint például.

Pályázatokhoz kapcsolódó rendezvények

A megszokottnak mondható nyitó- és zárórendezvények mellett számtalan egyéb program szervezhető, illetve bizonyos esetekben kötelezően szervezendő a projekt részeként – legyen szó a kötelező nyilvánosság biztosításáról vagy a kapcsolódó soft elemekről.

A rendezvényszervezés igencsak szerteágazó terület. Az esküvőkre szakosodott rendezvényszervező cégek nem feltétlenül lesznek tisztában azzal, milyen szabályok szerint kell megszervezni egy nyílt napot vagy egy nyitórendezvényt. Mi azonban éppen erre specializálódtunk. Pontosan tudjuk, hogyan szervezzük meg, illetve bonyolítsuk le a projektekhez kapcsolódó rendezvényeket.

Sajtóesemények szervezése

A kötelező nyilvánosság biztosítása a sajtóközlemények kiküldése mellett megkövetelheti sajtótájékoztató szervezését is. Sajtóesemények gyakorlott szervezőiként nemcsak a „kötelezőt szeretnénk letudni”. A célunk, hogy valóban sikeres rendezvényt bonyolítsunk le, amely pozitívan befolyásolja a projekt megítélését, illetve jó fényt vet a pályázó szervezetre is.

A rendezvényszervező cégek többsége nem feltétlenül foglalkozik sajtóeseményekkel. Egész egyszerűen nem vág a profiljukba, ez főként PR és médiaügynökségek tevékenységi köréhez tartozik. Az ügynökségek azonban csak ritkán vannak tisztában a pályázati előírásokkal és a rendezvényekkel szemben támasztott követelményekkel.

Soft elemek és rendezvényszervezés

A soft elemek a pályázat azon részei, amelyek nem járnak infrastrukturális, beruházás jellegű fejlesztéssel, sokkal inkább a szemléletformálásban és a projekt támogatásában játszanak szerepet. Tipikusan ilyenek a városfejlesztési projektekhez kapcsolódó, közösségfejlesztést célzó rendezvények.

Egyes pályázatok, különösen a nagyobb támogatási összegűek, előírják a tájékoztató jellegű programok, konferenciák, képzések szervezését. A pályázatírás terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően tudjuk, hogyan lehet hatékonyan felhasználni az erre fordítandó támogatási összeget. Rendezvényszervezőink megtervezik, tető alá hozzák, és le is vezénylik a szükséges programokat. Munkánk során mindvégig szem előtt tartjuk, hogy a rendezvény szervesen illeszkedjen a projekthez, így gond nélkül megoldható legyen az elszámolás.