SZOLGÁLTATÁSOK

Pályázatírás

Pályázatíró szakembereink több éves tapasztalatuknak köszönhetően nagy gyakorlattal rendelkeznek az eszközbeszerzés, képzés, építés valamint nonprofit szervezetek és iskolák projektjeit érintő pályázati területeken. A pályázat teljes életciklusát végigkövetjük benyújtástól a projektet záró ellenőrzésig, s a pályázatokkal kapcsolatos összes részfeladat lebonyolításában segítünk ügyfeleinknek. Számunkra ügyfeleink elégedettsége és sikere ugyanolyan fontos, mint saját eredményességünk. Ez az ügyfélközpontú hozzáállás tett minket stabil céggé az elmúlt évek során.

Kötelező nyilvánosság biztosítása

A pályázatok megvalósításánál előírt kötelező nyilvánosság biztosításában is számíthat ránk. A pályázati felhívás nyilvánosságot érintő feltételeinek megfelelően egyénre és pályázatra szabva készítjük el a kötelező nyilvánosság tevékenységelemeiből álló csomagokat, úgy mint sajtóközlemények írása és megjelentetése, projektadatokat tartalmazó táblák kihelyezése, fotódokumentáció elkészítése. Igény szerint a pályázathoz kapcsolódó honlap, kiadvány szerkesztését, valamint rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Rendezvényszervezés

Kifejezetten a pályázatokhoz kapcsolódó programok megszervezésére szakosodtunk, legyen az projektnyitó vagy -záró rendezvény, nyílt nap, esetleg sajtóesemény, így komplett szolgáltatáscsomaggal állunk megbízóink rendelkezésére. Az óriási rutinnak és a sokéves tapasztalattal rendelkező profi rendezvényszervezőinknek köszönhetően mérettől és területtől függetlenül vállaljuk események lebonyolítását. Tájékoztató jellegű képzések, közösségfejlesztő programok levezénylésében illetve a soft elemekre fordítható összegek elszámolásában is nagy jártasságot szereztünk.

Projektmenedzsment

A pályázat megírása és pozitív elbírálása még csak az első lépcső, hiszen a projekt sikerében a támogatási összegek ütemezett és hiánytalan lehívása elengedhetetlen. Professzionális projektmenedzsment igénybevételével elkerülhetők a bonyodalmak és a csúszások, de az időrabló adminisztráció és a kellemetlen papírmunka is. Szakembereink az előleg lehívásától egészen a projekt lezárultáig segítséget nyújtanak, sőt a végső pénzügyi elszámolást és a záró beszámolót is elkészítik - mindezt az Ön időbeosztásához igazítva.